Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.03.2008 20:41 - НЕВЕНА разби и румънската публика
Автор: nevitoo Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 809 Коментари: 0 Гласове:
0



Първият музикален идол на България направи шеметен фурор в ефира на най-голямата румънска телевизия в петък. Невена гостува в най-гледаното шоу на PRO TV Happy Hour и изпълни на живо своите хитови парчета „За тебе песен нямам” и „Жестока”.Изпълнението на Невена взриви останалите гости на шоуто – известни румънски поп звезди, артисти и топ журналисти. Всички те плюс водещият на предаването Каталин Марута бурно аплодираха Невена, а след края на ефира лично изразиха възхищението си от нейния вокален талант.


В Букурещ Невена се запозна лично и с половинката на сензационния дует Моранди - Мариус Мога, най-модерният и влиятелен продуцент и композитор в Румъния, автор на музиката и на “Жестока”.
Мариус от Моранди, добре запознат с кариерата на Невена до момента, сподели, че е възхитен от гласа и тембъра й. И веднага предложи композирани от него песни, подходящи за нейния стил. Двамата прослушаха демо парчетата в неговото студио и обсъдиха варианти за бъдещо сътрудничество.
След супер успешния първи сезон на топ музикалното риалити Мюзик Айдъл в България поп сцената получи силна доза нова енергия. В музикалните медии и класации вече нищо не е същото – появиха се нови имена, харизматични гласове, качествени и силни парчета. Големият победител в шоуто, Невена, записа своя дебютен самостоятелен албум и успя да си завоюва статута на истинска поп звезда. От албума „Без страх”, издаден през ноември 2007 от Вирджиния Рекърдс, вече излязоха два хит сингъла – „За тебе песен нямам” и „Жестока”, а съвсем скоро предстои и нов сингъл от продукцията, силно оценена от публиката и критиката. След шоуто съдбата и на сребърния финалист Тео също е предопределена от музикални успехи – той записа дуетно парче с Невена, което влезе в нейния албум, а освен това имаше и шанса да реализира свой солов сингъл, който тези дни ще атакува и музикалните телевизии с видео клип. И това не е всичко, шоуто продължава!

На 26 март в целия тираж на вестник Дневен Труд ще излезе новата музикална компилация на финалистите от първия сезон на Music Idol. Дискът - „Музикалните идоли на България”, съвместен проект на Вирджиния Рекърдс и GLOBUL, ще се разпространява напълно безплатно за читателите на вестника.

В уникалния албум освен дебютният хит сингъл на Невена „За тебе песен нямам”, ще влязат и чисто новите парчета на Пламен Пътов, Деница Хаджииванова, Валя Димитрова, Кремена Димитрова, Стефан Лалчев, Илияна Ковачева и Румен Нехризов. Теодор Койчинов ще влезе в колекцията със соловия си сингъл „Аз и Ти/Ти и Аз”, към който в ефир този месец тръгва и видео. В „Музикалните идоли на България” ще влязат и двата дуета на Невена от дебютния й албум ‘Без страх’ – “Къде Гледаш?” заедно с Пламен и “Всеки път обиквам те” заедно с Тео.
С чисто нови самостоятелни песни вече могат да се похвалят Пламен, Стефан и Кремена. Характерният тембър на Пламен пасна идеално за аренби парчето „Странен” (по текст на Лора Владова). Стефан пък се превърна в нов рок герой, на чиято харизма Токио Хотел могат да завидят. Неговото ново парче се казва „Глупаво, нали?” и е по текст на Ваня Щерева. Порастналата Кремена пък вече разбива момчешки сърца с лъскавото поп парче „Поща без адрес” (по текст на Руши Видинлиев).

За проекта „Музикалните идоли на България” и за своите първи професионални записи в студио заедно влязоха Илияна и Румен. Те записаха закачливия дует „Изключено”, по текст на Ваня Щерева.
За първи път в компилацията ще можете да чуете и съблазнителното дамско трио в състав Деница, Валя и Кремена, които дават сериозна заявка за новите градски поп принцеси с песента „Май че ти харесва” (по текст на Лора Владова).

И накрая, специално за всички фенове на новата българска поп музика е общата песен на Невена, Тео, Пламен, Деница, Валя, Кремена, Стефан, Илияна и Румен – „Нищо няма да спре” (по текст на Лора Владова) – чуйте какво става, когато най-добрите млади таланти обединят сили.

Източник: Virginia Records


Тагове:   Невена,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nevitoo
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 509970
Постинги: 136
Коментари: 642
Гласове: 72
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930