Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2008 18:51 - Мюзик Айдъл 2
Автор: nevitoo Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 3654 Коментари: 6 Гласове:
0



Мюзик Айдъл 2 скоро почва!!!!!


image

Снимка:
bTV


Продуцентската къща „Междинна станция" ще прави втория сезон на българския Music Idol. Водещи на шоуто, което ще търси музикални звезди, ще са собствениците й Иван и Андрей .

Първото издание отчете изключително висок рейтинг и бе дело на компанията на Слави Трифонов „7/8". Тогава звездите от „Сблъсък" бяха само водещи на формата, а четиричленното жури бе оглавявано от Йорданка Христова. Новото жури отново ще бъде в същия размер като численост, но съставът му все още не е известен.

Дони, също част от журито в първото издание, сега ще трябва да замести Евгени Димитров-Маестрото като музикален продуцент. Той ще трябва да съвместява ангажиментите си с играта по TV2 „Долен мръсен лъжец".

Иван сподели пред в-к "Класа, че този път са щели да наблегнат на "риалитито", което миналата година отсъствало. Той допълни, че с Андрей ще се постараят да не са натрапчиви с присъствието си като водещи, както било първия път.

Заради новото начинание Иван и Андрей ще прекратят работата си като водещи на шоуто за деца „Това го знае всяко хлапе", което върви всеки делничен ден по bTV. Те обаче остават продуценти на шоуто.

„Новият водещ е много известен и ще изненада всички, но ще го обявим, след като подпишем договора с него", обясни още Иван.

Кастингите за набиране на новите музикални идоли стартират през януари и ще повторят маршрута от миналата година. Първата спирка ще бъде Русе на 18 и 19 януари. Търсенето на таланти ще мине след това и през Варна, Бургас и Пловдив. Финалът ще бъде в София на 25 февруари.

По това време Music Idol 2 ще тръгне в ефира като миналогодишния слоган „Нека музиката бъде с теб" ще отстъпи на новия „Животът е песен!".

До 13 януари желаещите да покажат музикалните си дарби на възраст между 16 и 28 години трябва да подадат документите си за участие на www.musicidol.btv.bg или да изпратят писмо до: София, пл. „България" 1, НДК, ет.11,за Music Idol.

Победителката от първото издание Невена Цонева подписа договор с "Вирджиния рекърдс" като преди месец се появи дебютният й албум. Форматът Music Idol е реализиран под различни имена в над 100 държави.




imageЗапочва вторият "Мюзик айдъл". Кандидатите трябва да са на възраст между 16 и 28 години, а заявки за участие се приемат на musicidol.btv.bg или на пощенски адрес: София, пл. България 1, НДК, ет. 11.

Талантите трябва да подадат документи за участие не по-късно от 13 януари, като за писмата ще важи дата на пощенското клеймо. Всеки кандидат, който няма навършени 18 години, ще трябва да представи в деня на прослушването и нотариално заверен документ за съгласието на двамата си родители или настойници.

Първият кастинг е в Русе във втората половина на януари. Следват Варна, Бургас, Пловдив и София.

var displ_art = 1; var art_count = 1;

image
Андрей и Иван
1) display_arts(displ_art-1)" target="_blank">image function get_divs (){ i=1; while (1){ if_name = "div" + i; if_obj = getObj(if_name); if (if_obj) i++; else break; } return i-1; } function display_nav (){ div_name = "i_nv"; div_obj = getObj(div_name); if_name = "div" + 2; if_obj = getObj(if_name); if (if_obj) div_obj.style.display = "block"; } function display_arts(num){ old_name = "div" + displ_art; new_name = "div" + num; a_old_name = "ahr" + displ_art; a_new_name = "ahr" + num; old_obj = getObj(old_name); new_obj = getObj(new_name); a_new_obj = getObj(a_new_name); a_old_obj = getObj(a_old_name); // alert (a_old_obj) old_obj.style.display = "none"; new_obj.style.display = "block"; a_old_obj.className = ""; a_new_obj.className = "ced"; displ_art = num; } function get_nav(){ for (j=1; j


Тагове:   мюзик,


Гласувай:
0



1. анонимен - Според мен избират хора които не ...
16.02.2008 17:19
Според мен избират хора които не могат да пеят а, ги избират само да им правят шоуто.И това в началото във Варна дето ни разиграваха насам натам 2часа беше ужасно поне да бяха сложили видео от Варна и снимкина които се виждат и други хора !!
цитирай
2. анонимен - Аз първо много се радвам че, видях на ...
16.02.2008 17:23
Аз първо много се радвам че, видях на живо Иван и Андрей! А също така неможах да се класирам но другия път ще видим!!!
цитирай
3. анонимен - Искам да помоля да сложат повече ...
16.02.2008 17:25
Искам да помоля да сложат повече сайтове за мюзик айдъл и най вече за Варна. Много беше хубаво но само в началото не беше много приатно така да ни разкарват!!
цитирай
4. анонимен - водещ Фънки
28.02.2008 08:10
долно гадно лайно! не му е там мястото да се подиграва с децата .Той е най голямата свиня.Как може да определят такива грозни хора за жури без ценз без възпитание!
цитирай
5. анонимен - жури Фънки
28.02.2008 08:30
Кой го определи за жури?Махнете го за да бъде гледано предаването с удоволствие!!!!!!!!Какъв му е таланта не знаем , но няма елементарно възпитание,травмира младите хора!
цитирай
6. анонимен - жури фънки
28.02.2008 08:35
Кой допусна този гаден простак в журито?Иде ми
да си счупя телевизора.Предлагам да изрежете
всички кандидати с които се държи просташки.
На Фънки предлагам да си върже един камък и
да се хвърли в морето.Няма ли деца този долен
изрод,че се подиграва с чуждите деца.Този формат
е срам за БТВ.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nevitoo
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 509991
Постинги: 136
Коментари: 642
Гласове: 72
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930